LASITUS KOKKOLA

LASITUS KOKKOLA

Tarjoamme monipuoliset lasitukset (mm. terassilasitus, korjauslasitus, saunan lasiseinät, sisustuslasit ym.) laajasti alueella Kokkola, Pietarsaari, Kalajoki ja lähialueet.

Asiakkaitamme ovat yksityiset kotitaloudet, taloyhtiöt sekä toiset yritykset. Tarjoamme monipuoliset lasituspalvelut myös kaikenkokoisille rakennusliikkeille, yhteistyö kanssamme on aina ammattitaitoista, korkealaatuista ja joustavaa.

Palveluihimme kuuluvat kattavat lasituspalvelut ikkunalasituksesta terassi- ja parvekelasitukseen asti. Myös sisustuslasitus kuuluu osaksi palveluitamme. Toteutamme siis myös esimerkiks peilit, kaidelasit, liukuovet, peiliovet sekä saunan lasiseinätkin vahvalla ammattitaidolla juuri sinun kohteeseesi sopivasti. Saat tarvitsemasi lasitukset joko standardimitoissa tai mittatilaustyönä.

Olipa tarvitsemasi lasitustyö pieni tai suuri, ota yhteyttä – me huolehdimme lasitustöistä kaiken kokoisissa kohteissa mielellämme. 

PYYDÄ TARJOUS

LASILIIKE LASI MANU OY ON NYT NKK LASIPALVELUT

Liiketoimintakaupan myötä Lasiliike Lasi Manu Oy on nyt NKK Lasipalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset lasitus- ja remonttipalvelut Kokkolan, Pietarsaaren ja Kalajoen, sekä lähialueiden asiakkaille.

Siirry lasiliikekokkola.fi sivustolle >>

LASITUS KOKKOLA

Tarjoamme lasitusliike mm. alueella Kokkola, Pietarsaari, Kalajoki, Kruunupyy, Kälviä, Himanka, Kannus, Alavieska, Lohtaja ja lähialueet.